ONS VERHAAL

ONTSTAAN

Fons Drinks is in 2021 opgericht in Leuven door vier jonge ondernemers: Celien De Craen, Huub Verboven, Martijn Jansen en Mégane Ramakers. Geïnspireerd door hun eigen zoektocht naar smaakvolle alternatieven voor alcoholische dranken, besloten ze hun eigen spirit te creëren.


Met het idee om een ​​lekkere en gezonde drank te maken zonder alcohol of suiker, lanceerden ze FONS, een alcohol- en suikervrije spirit. Hun missie is om iedereen te laten zien dat non-alcoholische drankjes niet saai hoeven te zijn en dat je kunt genieten zonder compromissen.

HET TEAM

MISSIE

Bij Fons Drinks is onze missie om mensen te inspireren om bewuste keuzes te maken en te genieten van een lekkere, gezonde en alcoholvrije drankervaring. We willen onze klanten een product bieden dat aansluit bij hun behoeften, waarden en normen, en tegelijkertijd de smaak en kwaliteit van traditionele gin evenaart.

Door ons te richten op innovatie en kwaliteit willen we een positieve impact hebben op onze klanten en de samenleving.

VISIE

Onze visie is om mensen te laten genieten van een verantwoordelijke en heerlijke drankervaring zonder compromissen, en om bij te dragen aan een positieve verandering in de drankcultuur. Door ons te richten op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, willen we ons merk blijven ontwikkelen en uitbreiden in België en daarbuiten.